Login / Sign up
> > > Sync not working


Messages in topic: Sync not working
warpiggs
Registered User

Nbr post: 82
Register: 6/23/03
Posted: 11/12/12 10:19 PM

Last post didn;t have everything copy/pasted.

[2012-11-12 21:16:24] Could not find: magelo-i18n []
[2012-11-12 21:16:24] Using magelo-i18n[en]
[2012-11-12 21:16:24] Using magelo-i18n[en_US]
[2012-11-12 21:16:24] Magelo Sync 4.3.0, Copyright (C) 2011 Magelo SA
[2012-11-12 21:16:24] Windows 7 6.1 amd64
[2012-11-12 21:16:24] Java version 1.7.0_09
[2012-11-12 21:16:24] America/New_York, en_US, windows-1252
[2012-11-12 21:16:24]
[2012-11-12 21:16:24] Initialisation des services...
[2012-11-12 21:16:25] Authentification automatique de l'utilisateur...
[2012-11-12 21:16:25] Game Slots : 2 free of 3
[2012-11-12 21:16:25] Utilisateur authentifie : warpiggs (PREMIUM)
[2012-11-12 21:16:25] Demarrage des services...
[2012-11-12 21:16:25] Demarrage du service : Content Synchronizer
[2012-11-12 21:16:25] Demarrage du service : Deadlock Hunter
[2012-11-12 21:16:27] Demarrage du service : Recherche de processus
[2012-11-12 21:16:28] Nouveau processus detecte : eqgame.exe[4260]
[2012-11-12 21:16:28] Process found : eqgame.exe
[2012-11-12 21:16:29] Création du moniteur Everquest
[2012-11-12 21:16:29] Demarrage du game monitor : EverQuest
[2012-11-12 21:16:30] [Char] Step -2
[2012-11-12 21:16:30] Zoning finished, waiting a little bit for data to be updated...
[2012-11-12 21:16:31] Updating managers now
[2012-11-12 21:16:31] Zoned, currentZoneInfo: cityofbronze[732]
[2012-11-12 21:16:31] [Char] Step -1
[2012-11-12 21:16:31] [Char] Step 0
[2012-11-12 21:16:31] [Char] Step 1
[2012-11-12 21:16:31] Zoned to : Erillion, City of Bronze@66.49107;51.47652;44.195637
[2012-11-12 21:16:32] Could not send geoloc
magelo.ec
[2012-11-12 21:16:32] [Char] Step 2
[2012-11-12 21:16:32] [Char] Step 3
[2012-11-12 21:16:32] Real Estate Contents: 6
[2012-11-12 21:16:32] Not the owner ! Ignoring this content
[2012-11-12 21:16:55] Opening 'C:\Program Files\Magelo\Magelo Sync\magelo.log'

Laeadern
Premium User

Nbr post: 5
Register: 3/12/10
Posted: 11/12/12 10:31 PM

Same problem as everyone else, no sync button.

Jelan
Admin

Nbr post: 10687
Register: 5/4/01
Posted: 11/12/12 10:41 PM

Thanks again warpiggs, very intriguing because as soon as you reach step 3 you should either reach step 4 or get an error message...

Just pushed yet another debug version with yet more details... Whenever you have a chance to give it a try... Thanks !
warpiggs
Registered User

Nbr post: 82
Register: 6/23/03
Posted: 11/12/12 10:43 PM

Still not working.

[2012-11-12 21:16:24] Could not find: magelo-i18n []
[2012-11-12 21:16:24] Using magelo-i18n[en]
[2012-11-12 21:16:24] Using magelo-i18n[en_US]
[2012-11-12 21:16:24] Magelo Sync 4.3.0, Copyright (C) 2011 Magelo SA
[2012-11-12 21:16:24] Windows 7 6.1 amd64
[2012-11-12 21:16:24] Java version 1.7.0_09
[2012-11-12 21:16:24] America/New_York, en_US, windows-1252
[2012-11-12 21:16:24]
[2012-11-12 21:16:24] Initialisation des services...
[2012-11-12 21:16:25] Authentification automatique de l'utilisateur...
[2012-11-12 21:16:25] Game Slots : 2 free of 3
[2012-11-12 21:16:25] Utilisateur authentifie : warpiggs (PREMIUM)
[2012-11-12 21:16:25] Demarrage des services...
[2012-11-12 21:16:25] Demarrage du service : Content Synchronizer
[2012-11-12 21:16:25] Demarrage du service : Deadlock Hunter
[2012-11-12 21:16:27] Demarrage du service : Recherche de processus
[2012-11-12 21:16:28] Nouveau processus detecte : eqgame.exe[4260]
[2012-11-12 21:16:28] Process found : eqgame.exe
[2012-11-12 21:16:29] Création du moniteur Everquest
[2012-11-12 21:16:29] Demarrage du game monitor : EverQuest
[2012-11-12 21:16:30] [Char] Step -2
[2012-11-12 21:16:30] Zoning finished, waiting a little bit for data to be updated...
[2012-11-12 21:16:31] Updating managers now
[2012-11-12 21:16:31] Zoned, currentZoneInfo: cityofbronze[732]
[2012-11-12 21:16:31] [Char] Step -1
[2012-11-12 21:16:31] [Char] Step 0
[2012-11-12 21:16:31] [Char] Step 1
[2012-11-12 21:16:31] Zoned to : Erillion, City of Bronze@66.49107;51.47652;44.195637
[2012-11-12 21:16:32] Could not send geoloc
magelo.ec
[2012-11-12 21:16:32] [Char] Step 2
[2012-11-12 21:16:32] [Char] Step 3
[2012-11-12 21:16:32] Real Estate Contents: 6
[2012-11-12 21:16:32] Not the owner ! Ignoring this content
[2012-11-12 21:16:55] Opening 'C:\Program Files\Magelo\Magelo Sync\magelo.log'
[2012-11-12 21:17:25] Sending game content to server...
[2012-11-12 21:17:25] Objets detectes par GameMonitor (EverQuest 1.3.0) : 309
[2012-11-12 21:17:25] Nouveaux objets detectes : 309
[2012-11-12 21:17:26] Authentification automatique de l'utilisateur...
[2012-11-12 21:17:26] Game Slots : 2 free of 3
[2012-11-12 21:17:26] Utilisateur authentifie : warpiggs (PREMIUM)
[2012-11-12 21:17:26] Session reactivee, nouvelle tentative pour: class magelo.cp
[2012-11-12 21:17:27] Objets demandes par le serveur : 1
[2012-11-12 21:17:28] Envoi des observations
[2012-11-12 21:22:25] Sending game content to server...
[2012-11-12 21:22:25] Objets detectes par GameMonitor (EverQuest 1.3.0) : 309
[2012-11-12 21:22:25] Nouveaux objets detectes : 0
[2012-11-12 21:22:25] Envoi des observations
[2012-11-12 21:27:25] Sending game content to server...
[2012-11-12 21:27:25] Objets detectes par GameMonitor (EverQuest 1.3.0) : 309
[2012-11-12 21:27:25] Nouveaux objets detectes : 0
[2012-11-12 21:27:25] Envoi des observations
[2012-11-12 21:32:25] Sending game content to server...
[2012-11-12 21:32:25] Objets detectes par GameMonitor (EverQuest 1.3.0) : 309
[2012-11-12 21:32:25] Nouveaux objets detectes : 0
[2012-11-12 21:32:25] Envoi des observations
[2012-11-12 21:37:25] Sending game content to server...
[2012-11-12 21:37:25] Objets detectes par GameMonitor (EverQuest 1.3.0) : 309
[2012-11-12 21:37:25] Nouveaux objets detectes : 0
[2012-11-12 21:37:25] Envoi des observations
[2012-11-12 21:42:25] Sending game content to server...
[2012-11-12 21:42:25] Objets detectes par GameMonitor (EverQuest 1.3.0) : 309
[2012-11-12 21:42:25] Nouveaux objets detectes : 0
[2012-11-12 21:42:25] Envoi des observations

escovar
Registered User

Nbr post: 6
Register: 11/11/12
Posted: 11/12/12 10:47 PM

still doing the same thing

[2012-11-12 20:46:08] Could not find: magelo-i18n []
[2012-11-12 20:46:08] Using magelo-i18n[en]
[2012-11-12 20:46:08] Using magelo-i18n[en_US]
[2012-11-12 20:46:08] Magelo Sync 4.3.0, Copyright (C) 2011 Magelo SA
[2012-11-12 20:46:08] Windows 7 6.1 x86
[2012-11-12 20:46:08] Java version 1.7.0_09
[2012-11-12 20:46:08] America/Chicago, en_US, windows-1252
[2012-11-12 20:46:08]
[2012-11-12 20:46:08] Initialisation des services...
[2012-11-12 20:46:08] Authentification automatique de l'utilisateur...
[2012-11-12 20:46:09] Game Slots : 1 free of 1
[2012-11-12 20:46:09] Utilisateur authentifie : escovar (PREMIUM)
[2012-11-12 20:46:09] Demarrage des services...
[2012-11-12 20:46:09] Demarrage du service : Content Synchronizer
[2012-11-12 20:46:09] Demarrage du service : Deadlock Hunter
[2012-11-12 20:46:10] Demarrage du service : Recherche de processus
[2012-11-12 20:46:11] Nouveau processus detecte : eqgame.exe[848]
[2012-11-12 20:46:11] Process found : eqgame.exe
[2012-11-12 20:46:13] Création du moniteur Everquest
[2012-11-12 20:46:13] Demarrage du game monitor : EverQuest
[2012-11-12 20:46:14] [Char] Step -2
[2012-11-12 20:46:14] Zoning finished, waiting a little bit for data to be updated...
[2012-11-12 20:46:15] Updating managers now
[2012-11-12 20:46:15] Zoned, currentZoneInfo: guildlobby[344]
[2012-11-12 20:46:15] Could not find zone point for door: OBJ_GUILD_DOOR[1]
[2012-11-12 20:46:15] Could not find zone point for door: OBJ_GUILD_DOOR[3]
[2012-11-12 20:46:15] [Char] Step -1
[2012-11-12 20:46:15] [Char] Step 0
[2012-11-12 20:46:15] [Char] Step 1
[2012-11-12 20:46:15] Zoned to : The Guild Lobby@598.61896;-144.47633;3.374971
[2012-11-12 20:46:15] Could not send geoloc
magelo.ec
[2012-11-12 20:46:16] [Char] Step 2
[2012-11-12 20:46:16] [Char] Step 3
[2012-11-12 20:46:16] Real Estate Contents: 2
[2012-11-12 20:46:16] Not the owner ! Ignoring this content
[2012-11-12 20:46:36] Opening 'C:\Program Files\Magelo\Magelo Sync\magelo.log'

warpiggs
Registered User

Nbr post: 82
Register: 6/23/03
Posted: 11/12/12 10:57 PM

Just tried again, not working.

[2012-11-12 21:56:35] Could not find: magelo-i18n []
[2012-11-12 21:56:35] Using magelo-i18n[en]
[2012-11-12 21:56:35] Using magelo-i18n[en_US]
[2012-11-12 21:56:35] Magelo Sync 4.3.0, Copyright (C) 2011 Magelo SA
[2012-11-12 21:56:35] Windows 7 6.1 amd64
[2012-11-12 21:56:35] Java version 1.7.0_09
[2012-11-12 21:56:35] America/New_York, en_US, windows-1252
[2012-11-12 21:56:35]
[2012-11-12 21:56:35] Initialisation des services...
[2012-11-12 21:56:36] Authentification automatique de l'utilisateur...
[2012-11-12 21:56:37] Game Slots : 2 free of 3
[2012-11-12 21:56:37] Utilisateur authentifie : warpiggs (PREMIUM)
[2012-11-12 21:56:37] Demarrage des services...
[2012-11-12 21:56:37] Demarrage du service : Content Synchronizer
[2012-11-12 21:56:37] Demarrage du service : Deadlock Hunter
[2012-11-12 21:56:38] Demarrage du service : Recherche de processus
[2012-11-12 21:56:39] Nouveau processus detecte : eqgame.exe[4260]
[2012-11-12 21:56:39] Process found : eqgame.exe
[2012-11-12 21:56:40] Création du moniteur Everquest
[2012-11-12 21:56:40] Demarrage du game monitor : EverQuest
[2012-11-12 21:56:42] [Char] Step -2
[2012-11-12 21:56:42] Zoning finished, waiting a little bit for data to be updated...
[2012-11-12 21:56:42] Updating managers now
[2012-11-12 21:56:42] Zoned, currentZoneInfo: cityofbronze[732]
[2012-11-12 21:56:42] [Char] Step -1
[2012-11-12 21:56:42] [Char] Step 0
[2012-11-12 21:56:42] [Char] Step 1
[2012-11-12 21:56:42] Zoned to : Erillion, City of Bronze@72.52966;48.48591;44.194614
[2012-11-12 21:56:43] Could not send geoloc
magelo.ec
[2012-11-12 21:56:43] [Char] Step 2
[2012-11-12 21:56:43] [Char] Step 3
[2012-11-12 21:56:43] Real Estate Contents: 6
[2012-11-12 21:56:43] Not the owner ! Ignoring this content
[2012-11-12 21:56:58] Opening 'C:\Program Files\Magelo\Magelo Sync\magelo.log'

escovar
Registered User

Nbr post: 6
Register: 11/11/12
Posted: 11/12/12 11:22 PM

it finally just worked for me

[2012-11-12 21:21:25] Could not find: magelo-i18n []
[2012-11-12 21:21:25] Using magelo-i18n[en]
[2012-11-12 21:21:25] Using magelo-i18n[en_US]
[2012-11-12 21:21:25] Magelo Sync 4.3.0, Copyright (C) 2011 Magelo SA
[2012-11-12 21:21:25] Windows 7 6.1 x86
[2012-11-12 21:21:25] Java version 1.7.0_09
[2012-11-12 21:21:25] America/Chicago, en_US, windows-1252
[2012-11-12 21:21:25]
[2012-11-12 21:21:25] Initialisation des services...
[2012-11-12 21:21:26] Authentification automatique de l'utilisateur...
[2012-11-12 21:21:26] Game Slots : 0 free of 1
[2012-11-12 21:21:26] Utilisateur authentifie : escovar (PREMIUM)
[2012-11-12 21:21:26] Demarrage des services...
[2012-11-12 21:21:26] Demarrage du service : Content Synchronizer
[2012-11-12 21:21:26] Demarrage du service : Deadlock Hunter
[2012-11-12 21:21:28] Demarrage du service : Recherche de processus
[2012-11-12 21:21:29] Nouveau processus detecte : eqgame.exe[848]
[2012-11-12 21:21:29] Process found : eqgame.exe
[2012-11-12 21:21:30] Création du moniteur Everquest
[2012-11-12 21:21:30] Demarrage du game monitor : EverQuest
[2012-11-12 21:21:31] [Char] Step -2
[2012-11-12 21:21:31] Zoning finished, waiting a little bit for data to be updated...
[2012-11-12 21:21:31] Updating managers now
[2012-11-12 21:21:31] Zoned, currentZoneInfo: guildlobby[344]
[2012-11-12 21:21:31] Could not find zone point for door: OBJ_GUILD_DOOR[1]
[2012-11-12 21:21:31] Could not find zone point for door: OBJ_GUILD_DOOR[3]
[2012-11-12 21:21:31] [Char] Step -1
[2012-11-12 21:21:31] [Char] Step 0
[2012-11-12 21:21:31] [Char] Step 1
[2012-11-12 21:21:31] Zoned to : The Guild Lobby@591.16046;-140.63844;3.9833126
[2012-11-12 21:21:32] Could not send geoloc
magelo.ec
[2012-11-12 21:21:32] [Char] Step 2
[2012-11-12 21:21:32] [Char] Step 3
[2012-11-12 21:21:32] [Char] Step 31
[2012-11-12 21:21:32] Power source detected: id: 80738 class:7 lvl:95 augmentIds:
[2012-11-12 21:21:32] [Char] Step 32
[2012-11-12 21:21:34] [Char] Step 33
[2012-11-12 21:21:34] [Char] Step 34
[2012-11-12 21:21:34] Shrouded: 0
[2012-11-12 21:21:34] [Char] Step 4
[2012-11-12 21:21:34] Auto Synchronization triggered for 'Escovar'
[2012-11-12 21:21:34] Synchronisation complete du personnage 'Escovar'
[2012-11-12 21:21:34] Authentification automatique de l'utilisateur...
[2012-11-12 21:21:34] Game Slots : 0 free of 1
[2012-11-12 21:21:34] Utilisateur authentifie : escovar (PREMIUM)
[2012-11-12 21:21:34] Session reactivee, nouvelle tentative pour: class magelo.ap
[2012-11-12 21:21:35] Sending game content to server...
[2012-11-12 21:21:35] Objets detectes par GameMonitor (EverQuest 1.3.0) : 363
[2012-11-12 21:21:35] Nouveaux objets detectes : 363
[2012-11-12 21:21:35] Objets demandes par le serveur : 2
[2012-11-12 21:21:35] Envoi des observations
[2012-11-12 21:21:37] Synchronisation de Escovar reussie
[2012-11-12 21:21:37] Sending game content to server...
[2012-11-12 21:21:37] Objets detectes par GameMonitor (EverQuest 1.3.0) : 363
[2012-11-12 21:21:37] Nouveaux objets detectes : 0
[2012-11-12 21:21:38] Power source detected: id: 80738 class:7 lvl:95 augmentIds:
[2012-11-12 21:21:41] Opening 'C:\Program Files\Magelo\Magelo Sync\magelo.log'
Jelan
Admin

Nbr post: 10687
Register: 5/4/01
Posted: 11/12/12 11:43 PM

Hi escovar,

Yes I was working on understanding where the culprit was and with the help of warpiggs, i was able to identify what was the issue (real estate contents if you wonder).

Just pushed an update with the fix, the version you synced with had real estate content sync disabled.
So you can sync your characters again!
warpiggs
Registered User

Nbr post: 82
Register: 6/23/03
Posted: 11/13/12 12:29 AM

Eveything seems to be working fine now. Thanks Jelan

Lanamilia
Registered User

Nbr post: 32
Register: 6/26/03
Posted: 11/13/12 2:24 PM

No glue what you did but first time it works again after days. Thanks!

Quiptos
Registered User

Nbr post: 12
Register: 3/3/02
Posted: 11/13/12 8:48 PM

worked for me as well, thanks Jelan and crew.
loulina
Admin

Nbr post: 4235
Register: 2/8/06
Posted: 11/13/12 9:24 PM

Ok looks like it's working for everyone now, good! To compensate the time lost with this issue, we granted our Premium members 3 extra days on their subscriptions.
Auldian
Registered User

Nbr post: 46
Register: 11/11/01
Posted: 11/13/12 9:37 PM

Thanks

Lanamilia
Registered User

Nbr post: 32
Register: 6/26/03
Posted: 11/14/12 5:16 PM

That's strange yesterday magelo was working correct. This day I started magelo and via magelo; everquest. Magelo didn't work correct and updated the profile with old stats. The Sync didn't update the zone while zoning to a new one.

After I quite magelo sync, deleted magelo.log, magelo.log1, magelo.log.lck and error.log. I restarted magelo sync and it works again.

Hope this information helps a bit to analyse the issue.

fthomas
Premium User

Nbr post: 8
Register: 11/13/01
Posted: 11/16/12 12:54 PM

Working for me now, thanks a lot.