Login / Sign up
> > > Magelo is not nor has it been displaying correctly


Messages in topic: Magelo is not nor has it been displaying correctly
Vindir
Registered User

Nbr post: 15
Register: 2/7/11
Posted: 11/27/17 12:01 AM

For quite a while now my platinum in my banks or shared banks has not been showing correctly. Also, unaugged items or augged items do not come up in the "my inventory" tab, while it shows in the characters profile page. I am now seeing more than 2 bags in my shared bank. But rather than four slots I only show 3. This is making me doubt whether any of the info displayed is all correct. Is there an update or a patch or something other than normal patches that I haven't done? I have both java 32 & 64 or I wouldn't think to see my profile at all, I'm pretty sure. I've never seen more than 3 shared bank slots. But, the improper display of coin in my bank and not finding things in "My Inventory" has started in the last 6 months. I've waited thinking work may be going on in the background that we couldn't see. But, after no posts and no changes, I thought I should post. ~Thanks

Vindir
Registered User

Nbr post: 15
Register: 2/7/11
Posted: 12/1/17 8:29 AM

bump

Jkaisi
Registered User

Nbr post: 8
Register: 8/14/07
Posted: 12/4/17 11:35 AM

I am having the same problem. When ever I try to open magelo, I get "Unable to synchronize character". This freezes magelo and I have to go into task manager to exit the window. This has been going on for about a month now. I uninstalled and reinstalled magelo with no success.

On a side note, I could not figure out how to open a new ticket so I'm piggybacking on yours.

Vindir
Registered User

Nbr post: 15
Register: 2/7/11
Posted: 12/6/17 2:11 PM

That's not the same. I can update using magelo Sync. Things just don't show at all or show incorrectly. I have a Legatus Earring on my Shaman equipped and other Legatus items and they don't show in my inventory at all. Berem : https://eq.magelo.com/profile/1869960


It's upsetting that no one has even responded to this.

Vindir
Registered User

Nbr post: 15
Register: 2/7/11
Posted: 12/6/17 10:55 PM

Now it's really bad. Magelo sync starts but only showed half my characters played. Then I logged one off and it wouldn't show any characters being on even the two that were logged in.

What is going on?

Vindir
Registered User

Nbr post: 15
Register: 2/7/11
Posted: 12/6/17 11:04 PM

Oh, I understand now. I totally didn't read the piggyback thing. Magelo has really dropped the ball.

Jelan
Admin

Nbr post: 10828
Register: 5/4/01
Posted: 12/7/17 9:44 PM

Hi Vindir,

Can I trouble you to open separate issue in the bug forum, I will get them fixed. Thanks in advance !
Vindir
Registered User

Nbr post: 15
Register: 2/7/11
Posted: 12/8/17 7:12 PM

Done. And, thank you, Jelan.

Jelan
Admin

Nbr post: 10828
Register: 5/4/01
Posted: 12/8/17 7:21 PM

Thanks, I will tackle those early next week. Have a good WE !
Jkaisi
Registered User

Nbr post: 8
Register: 8/14/07
Posted: 12/8/17 9:50 PM

Thank you.
Jkaisi
Registered User

Nbr post: 8
Register: 8/14/07
Posted: 12/18/17 9:26 PM

My magello still is not loading and giving the same message.
Jkaisi
Registered User

Nbr post: 8
Register: 8/14/07
Posted: 12/19/17 10:48 AM

Today, I got magello to load and update for the first time in a month. Thanks for solving the issue.
Jelan
Admin

Nbr post: 10828
Register: 5/4/01
Posted: 1/12/18 4:37 AM

Good to hear Jkaisi ! And I just finally resolved the issue that was plaguing us, causing random missing items.