Login / Sign up
> > > Destop app doesn't find game or character


Messages in topic: Destop app doesn't find game or character
Malbro
Premium User

Nbr post: 42
Register: 4/6/04
Posted: 4/26/22 2:59 PM

I am trying to sync a character on my account, Malbeth, and it tells me I don[t have a game running. I do have EQ running at the moment and Malbeth is logged in.

pierreaxel
Premium User

Nbr post: 12
Register: 10/14/08
Posted: 4/26/22 3:08 PM

Same problem for me right now. I tried to close and launch back multiple time etc, magelo says no game is running.

Magelo doesn't seem to have been updated of the April patch, but I don't know if this is the reason of this "no game running" error.



Elvenwench
Premium User

Nbr post: 4
Register: 12/22/19
Posted: 4/26/22 5:46 PM

I am getting an error that says "You don't have any game running right now. Choose the game you want to launch." And I have EQ running.
Muffinstalker
Registered User

Nbr post: 8
Register: 5/17/18
Posted: 4/26/22 6:42 PM

Me too
Kaninuxx
Premium User

Nbr post: 3
Register: 7/8/20
Posted: 4/26/22 8:04 PM

Same
Jelan
Admin

Nbr post: 11105
Register: 5/4/01
Posted: 4/27/22 6:22 AM

Ya I had to disable the game module temporarily to prevent anyone from syncing bogus data. Please restart Magelo Sync and you should be able to sync your characters now.
Repticlan
Premium User

Nbr post: 6
Register: 2/9/08
Posted: 4/27/22 7:41 AM

Mine finds the game but sits at the "trying to find character" part.

Malbro
Premium User

Nbr post: 42
Register: 4/6/04
Posted: 4/27/22 10:16 AM

Mine is also at the trying to find character and holding.

pierreaxel
Premium User

Nbr post: 12
Register: 10/14/08
Posted: 4/27/22 3:03 PM

Same not fixed
Dravic1on
Premium User

Nbr post: 4
Register: 11/1/07
Posted: 4/27/22 11:38 PM

Mine is also stuck searching for a character. I am logged in to the game.
Jelan
Admin

Nbr post: 11105
Register: 5/4/01
Posted: 4/28/22 2:40 AM

Consolidating the issue there: https://eq.magelo.com/forum/messages.jspa?topic=33578
Jelan
Admin

Nbr post: 11105
Register: 5/4/01
Posted: 4/29/22 4:52 AM

This should be fixed now.