Login / Sign up
> > > Signature under php NOT fixed


Messages in topic: Signature under php NOT fixed
Crel
Registered User

Nbr post: 10
Register: 8/23/03
Posted: 8/21/08 4:27 AM

This is still a problem. The image may show on the signature, but when clicked, it takes to a new browser window and shows just the picture of the signature, not the actual magelo profile.

I still do not understand why it was claimed 'fixed' when no testing or verification was made. I am making a new post so that this is still visible with a link to the previous thread.

http://eq.magelo.com/forum/messages.jspa?topic=4574&page=1
Kaspin
Premium User

Nbr post: 119
Register: 2/12/02
Posted: 8/21/08 9:06 PM

add the .png to the IMG tag only, not the URL tag.

[url=http://eq.magelo.com/profile/1328062][img]http://eq.sig.magelo.com/1328062.png[/img][/url]

Crel
Registered User

Nbr post: 10
Register: 8/23/03
Posted: 8/26/08 7:05 AM

[url=http://eq.magelo.com/profile/1400790][img]http://eq.sig.magelo.com/1400790.png[/img][/url]


That is exactly what I do. I have copied the above text directly from the signature area under my profile options.
Crel
Registered User

Nbr post: 10
Register: 8/23/03
Posted: 8/26/08 7:09 AM

And I have tested clicking on the image that is supposed to go to Magelo on three different computers.

One from work where Internet Explorer wasn't updated to the newest browser with the tabs, my schoolwork laptop with internet explorer fully upgraded, and my gaming desktop at home where internet explorer is fully upgraded.
Crel
Registered User

Nbr post: 10
Register: 8/23/03
Posted: 8/26/08 7:09 AM

Work computer with Windows NT, and both laptop/home desktp with Windows XP all fully updated.
Erycil
Registered User

Nbr post: 2681
Register: 7/23/08
Posted: 8/26/08 7:55 AM

Crel, could you provide a link to the forum that you have used the signature in?
Crel
Registered User

Nbr post: 10
Register: 8/23/03
Posted: 8/27/08 9:20 AM

eeguild-stromm.com

I am not sure if you will be able to see my signature, as most of the forums are locked. I will try and see which ones are open to public view and try to post in one of those but you actually have to register to see anything if I remember correctly.

It is a phpbb based forum though.
Erycil
Registered User

Nbr post: 2681
Register: 7/23/08
Posted: 8/27/08 11:50 PM

Crel,

The forums you mention seem to have HTML code activated as well. Could you switch your signature to HTML mode and use the appropriate code we have provided for it? Let me know how it goes.
Crel
Registered User

Nbr post: 10
Register: 8/23/03
Posted: 9/3/08 4:25 AM

My apologies, I already tried this and it didn't work. I tried it again, and had the following results.

<a><img></a>


I copied the following html data from Magelo...

<a href="http://eq.magelo.com/profile/1400790" target="_blank"><img src="http://eq.sig.magelo.com/1400790.png" border="0" /></a>
Nottall
Registered User

Nbr post: 10
Register: 10/2/01
Posted: 9/3/08 12:42 PM

This is happening on my builds MB as well. http://utopianguild.org/forums/

Not just with me, but with everyone that had a working sig.

Erycil
Registered User

Nbr post: 2681
Register: 7/23/08
Posted: 9/4/08 12:06 AM

Ok, thanks for the follow up, Crel and Nottall. Our team will take another look at it.
Nottall
Registered User

Nbr post: 10
Register: 10/2/01
Posted: 9/4/08 2:27 AM

Well I may chalk this one up to user error. The system I was having the issue on wasn't my normal system (this one). There may have been an issue with JAVA and/or FLASH possibly causing issues with viewing any signatures. All though the issue wasn't that the sigs did not appear, but rather they were replaced by links as indicated in the original post.

In any event, my and my guild mate's sigs are once again appearing for me.

Erycil
Registered User

Nbr post: 2681
Register: 7/23/08
Posted: 9/4/08 8:44 AM

Update: Crel, it's going to help if we can access the forums to see what's going on. We're still trying to figure out the matter from our end. Could you help us out and link the post that was made that showed the signature?

The phpbb code
[url=http://eq.magelo.com/profile/1400790][img]http://eq.sig.magelo.com/1400790.png[/img][/url]

should work, as the
[url=http://eq.magelo.com/profile/1400790]
part of the code commands that the Signature links to the profile URL. If we can see a post with the error initially mentioned it will help us out a great deal; the only matter is that our team is unable to successfully register in those forums.
Crel
Registered User

Nbr post: 10
Register: 8/23/03
Posted: 9/5/08 4:45 AM

Could you give me your registered username so I can talk to the board admins to get you registered? Thanks!
Erycil
Registered User

Nbr post: 2681
Register: 7/23/08
Posted: 9/5/08 5:08 AM

It's Geosgaenos, let me know when it's available and we should be able to figure something out, hopefully soon.